ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ:Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΚΥΛΙΩΝ-ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Ο θόρυβος από το αλυσοπρίονο προκάλεσε την επίθεση των σκυλιών»,ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία ο 37χρονος-ιδιοτκήτης τριών σκυλιών,που επιτέθηκαν στην 50χρονη από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και την κατασπάραξαν μέχρι θανάτου.

«Τα σκυλιά όταν άκουσαν τους οξείς, διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους του αλυσοπρίονου που κρατούσαν ώρες ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περίφραξη για να αντιμετωπίσουν την απειλή και τον κίνδυνο που ένιωσαν», συνε΄χισε χαρακτηριστικά κατά την απολογία του ο δράστης.

«Βασανίσθηκαν από το θόρυβο κι από φιλικά έγιναν επιθετικά.Έσπασαν το πλέγμα στη βάση της περίφραξης από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, βγήκαν έξω και κατευθύνθηκαν προς την αυλή της Ελισάβετ που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων, όπου εξαγριωμένα της επιτέθηκαν. Δεν φταίει ούτε η Ελισάβετ, ούτε ο κηπουρός που ήταν στο βάθος του κήπου»,φέρεται να είπε στην 3η τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 37χρονος δεν γνώριζε ότι κάποια στιγμή ενδέχεται να διαφύγουν τα σκυλιά του από την περίφραξη.Ότι τα εν λόγω σκυλιά του,τα είχε υιοθετήσει από το δρόμο,πριν από δύο χρόνια.«Όμως συνήλθαν και τα είχα διαρκώς φροντισμένα και καλοταϊσμένα. Είχαν δικό τους σπιτάκι και κυκλοφορούσαν μόνο στην αυλή της μονοκατοικίας»,ανέφερε ο δράστης.

Ο 37χρονος κρίθηκε -με σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα-προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνηγόρου του, ο 37χρονος προτίθεται να προσφύγει άμεσα κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, ζητώντας την αντικατάσταση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο